Segédanyagok és szerszámok

BAO lágyviaszok:

Felhasználásra kész puha viasz fa- és műanyagfelületek gyors javítására.
A leggondosabb munka, szállítás és beszerelés alatt is előfordulhatnak kisebb károk, amelyeket el szeretnénk takarni. A használat során is gyakran keletkeznek olyan felületi hibák, amelyek bántják a szemet. Ezek kijavítása némi szakértelemmel ma már gyerekjáték. Különösen, ha minőségi anyaggal dolgozhatunk. A BAO a világ egyik vezető javítóviasz és -filc márkája. A leggyakrabban használt lágyviaszok mellett a nem túl mély karcolások kijavítására használható. Bármilyen nem teherhordó felületen levő hibához. 

A viaszok darabonként is megvásárolhatók.

A SOUDAL vezető szerepet tölt be a polyuretán hab, tömítők, ragasztók gyártásában világszerte, ezért választottuk mi is beltéri ajtóink beépítéséhez.

Az alábbi termékek elérhetőek:

Soudafoam Professional 60 pisztolyhab

Szerelő és tömítő pisztolyhab, csökkentett dagadással, kiváló hő és hangszigeteléssel. Magas kiadósság és csúcsteljesítmény jellemzi. Kiszerelés: 12db/karton

Soudabond Easy Gun-PU ragasztó pisztolyhab

Gyors kötésű nagy kiadóságú polyuretán ragasztóhab, külső és belső felhasználásra, habbetont és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához. Pisztolyos kivitelben a pontosabb adagolás érdekében.

Két-komponensű SOUDAL PU szerelőhab

Gyors kötésű két-komponensű szerelőhab építéshez, szereléshez, nyílászáró tok és keret rögzítéséhez, mechanikus rögzítés nélkül. Kötése nem függ a környezet nedvesség tartalmától, ezért a levegőtől elzárt rések , hézagok kitöltésére is alkalmas.

PU hab tisztító

PU hab tisztító, friss purhab eltávolításához, építési felületekről, kézről és szerszámokról.

Fém Gun PU pisztoly

Fémpisztoly Teflon szeleppel és bevonattal hagyományos és click&fix adapterrel.

Univerzális szilikon

Ecetsavas univerzális építőipari szilikon, tömítésre és réskitöltésre, kerámia, üveg, fém csatlakozási pontokhoz, hagyományos építőanyagokhoz. Fehér vagy színtelen kivitelben. Kiszerelés: 15db/karton

Termékeink kiszállítása elsősorban gyűjtőfuvarban történik a beltéri ajtókkal együtt, amelynek nincsen díja!
Lehetőség van azonban futárszolgálattal való szállításra is, melynek költsége a vevőt terheli!

Szereléshez szükséges szerszámok készletről:

 

Wolfcraft ajtókeret kitámasztó és beépítő szett

A Wolfcraft átfogó tokos beltéri ajtók beépítéséhez speciálisan fejlesztett szerszám. Az ajtótok összeszerelő készlet használatával egyszerűen, pontosan vízszintesbe és függőlegesbe állítható az ajtókeret ékek, kalapács és egyéb eszközök nélkül. Gyorsan kötő PU habok esetén a szerelő csapatnak 3-4 szettre lehet szüksége. A termék raktárról azonnal elérhető!

Hewi univerzális kilincs fúrósablon

MP fúrósablonAz átmenő csavaros kilincsgarnitúrák pontos és biztonságos szereléséhez. A termék raktárról azonnal elérhető!

Tervezze meg új beltéri ajtóit!

Engedje el a fantáziáját

Válassza ki az Önhöz és az otthonához leginkább illeszkedő ajtótípust és színeket!
Translate »
X