Küszöbök

Ajtóinkhoz felár ellenében rendelhetők az alábbi küszöb típusok:

CPL küszöb:

CPL küszöb az ajtó szélességével megegyező, CPL borítással, 2mm-es ABS élzárással készült hasáb, ami elválasztja egymástól az ajtó által határolt két helyiség padlóburkolatait.

A küszöbre rácsukódó ajtó jobb záródást eredményez, mint az egybefüggő padló felett záródó ajtó.

A CPL küszöbök hosszméretet illetően túlméretes kivitelben kerülnek átadásra. A hosszméretre vágás a beépítő feladata.

AUTOMATA küszöb:

Az automata köszöb az ajtólap alsó élébe bemart szerkezet, ami az ajtó becsukásakor „engedi le” az ajtólap és a padló közötti rést bezáró gumi profilt. Az automata küszöb az ajtólap alatti max 14 mm-es hézag bezárására alkalmas.

Legfontosabb jellemzője a hagyományos küszöbhöz képest, hogy akadálymentes átjárást biztosít. Az alkalmazott automata küszöbök rendkívűl tartós 200 000 nyitásra tesztelt megbízható szerkezetek. 

Az automata küszöb egy olyan innovatív eszköz, mely lényegében egy légzáró szigetelő, amit az ajtó aljára rögzítünk. Amikor az ajtót bezárjuk, automatikusan lefelé mozog, így tökéletesen lezárja az ajtó alatti részt, az ajtó nyitásakor pedig a szigetelés felemelkedik és visszacsúszik az ajtólapba, így teljesen láthatatlanná válik.

Az automata küszöb kiváló megoldást nyújt számos problémára anélkül, hogy feltűnő lenne:

Javítja az ajtó hangszigetelési tulajdonságait, így megszűnik a huzat, nem jut át a fény, a szagok, valamint csökken a por és rovar behatolása is az ajtón keresztül. Mindezt úgy teszi, hogy közben nem akadályozza a szobák közötti átjárást, ezért ideális választás akadálymentes közlekedést biztosító lakásokhoz is.

Tervezze meg új beltéri ajtóit!

Engedje el a fantáziáját

Válassza ki az Önhöz és az otthonához leginkább illeszkedő ajtótípust és színeket!
Translate »
X