Lakossági és szakipari partnereknek

Lakossági partnereinknek

Egy jól megválasztott, minőségi beltéri ajtóval újjávarázsolhatja otthonát! A lakás színvilágához, stílusához illeszkedő ajtó – a háttérbe szorulva – hozzájárul a tökéletes összkép kialakításához.

A házépítés vagy felújítás során a különböző szakemberekkel és kivitelezőkkel történő egyeztetés jelentős idő és energiaráfordítást igényel. Kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy a beltéri ajtókkal kapcsolatos feladatok terhét levesszük a válláról, teljes körű szolgáltatást nyújtva a felméréstől a beépítésig. Az Önhöz legközelebb eső viszonteladó partnerünket a főoldal/viszonteladó fülön tudja megkeresni.

Tervezze meg álmai beltéri ajtaját, majd rendelje meg az Önhöz legközelebbi viszonteladó partnerünknél!

Szakipari partnereinknek

Ön viszonteladó, belsőépítész vagy generálkivitelező?

Az építkezések számának drasztikus csökkenése mellett, a romló gazdasági környezetben csak a legjobb minőségű, és kedvező árú termékek lehetnek versenyképesek. Az egymással versengő beszállítók között néha csak egy egészen kicsi különbség dönt.

Ismerje meg a Borovi professzionális gyártási technológiáit, és használja ki az ebben rejlő lehetőségeket. Legyen szó nagy mennyiségű folyamatos gyártásról vagy egy egyedi elképzelés igényes megvalósításáról, a Borovi megbízható hátteret nyújt Önnek a beltéri ajtógyártás területén.

Miért érdemes minket választania?
  • Saját, 5000 m2-es, korszerű, CNC gépekkel felszerelt üzemünkben, több mint 100 fős szakember gárdánkkal teljesítjük megrendeléseinket.
  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a beltéri ajtók gyártása és beszerelése területén.
  • Integrált szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a beszerelésig.
  • Nagyobb darabszám esetén vállaljuk egyedi ajtók gyártást design terv alapján. Így igazán egyedivé teheti ügyfele otthonát!
  • Szerződött partnereiknek vonzó kedvezményeket biztosítunk.
Legyen a partnerünk! Profitáljon Ön is a Borovi termékek előnyeiből!

A további részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

Translate »
X