Elismeréseink, díjaink

DUN&BRADSTREET "AAA" MINŐSÍTÉS

Büszkék vagyunk arra, hogy a BOROVI Zrt. 2023-ban elnyerte a Dun & Bradstreet nemzetközi elemzőcég legmagasabb „AAA” besorolását.
 

A Dun & Bradstreet egy 200 éves szakmai tapasztalattal rendelkező amerikai vállalatcsoport, amely üzleti döntéstámogató adatok és analitikai megoldások szolgáltatására specializálódott. Annak érdekében, hogy segíthesse a piaci döntéshozatalt, létrehozta a D&B Failure Score minősítési rendszert.

A D&B Failure Score minősítési rendszer megvizsgálja az adott vállalat pénzügyi adatait, valamint a gazdaság alakulását és a piac trendjeit, amely segítségével megtudhatjuk egy vállalkozásról, hogy a vele való együttműködés mekkora pénzügyi kockázatot jelent. A minősítési rendszer több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, mekkora kockázatot rejtenek a cégek, és választja ki azokat, amelyek a magyar piacon pénzügyileg a legstabilabb lábakon állnak.

Az AAA minősítés szerint a BOROVI Faipari Zrt. azon magyar vállalkozások kivételes körébe tartozik, akik megfeleltek a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési rendszere által támasztott legszigorúbb feltételeknek.
Velünk biztonságosan köthet üzletet! Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé tartozunk és erről már tanúsítványunk is van.

GRÓF SZAPÁRY GYULA DÍJ

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése tiszteletének és megbecsülésének jeléül „Gróf Szapáry Gyula-díj”-at alapított a város életében gazdasági téren kifejtett eredményes tevékenység elismeréseként. A díj adományozható azon Szolnok városában kiemelkedő gazdasági tevékenységet végző, példaértékű társadalmi szerepvállalással bíró, a Szolnok városban és agglomerációjában élő munkavállalókat foglalkoztató szolnoki székhelyű vagy telephelyű egyéni vállalkozó, vagy gazdasági társaság részére, amely legalább két éve folyamatosan működik Szolnok városában. Egy évben legfeljebb három kitüntetés adományozható.
2023-ban ezt a megtisztelő díjat a BOROVI Zrt. is megkapta.

MAGYAR GAZDASÁGÉRT DÍJ

Rangos hazai elismerésben részesült 2017. decemberében Kuizs János. A Borovi Faipari Zrt. vezérigazgatója a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által a Vállalkozók Napján, a Művészetek Palotájában (MüPa) megrendezett eseményen Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől és Demján Sándortól, a VOSZ elnökétől vette át Magyar Gazdaságért díjat.
A tizenkilencedik alkalommal megrendezett, Vállalkozók Napjára eső évzáró-évértékelő gálán a hagyományoknak megfelelően, a kiemelkedő teljesítmények elismeréséül vehettek át kitüntetéseket vállalkozók.
A rendezvényen Magyar Gazdaságért díjat kilencen kaptak, Miniszteri Elismerő Oklevelet egy vállalkozó érdemelt ki. A VOSZ megyei tagszervezetei, illetve további érdekvédelmi szervezetek előterjesztése alapján hatvannyolcan részesültek az Év Vállalkozója Díj kitüntetésben.
Translate »
X